Boka en golfkonferens

När företag vill anordna konferensresor för sin personal, så finns det många olika varianter att välja mellan. Det viktiga är dels lokalerna där man ska konferera, men också vad man kan göra efter att arbetet är avslutat för dagen. Miljön och omgivningen med vad den kan erbjuda i form av aktiviteter kan vara det som avgör var konferensen bokas. Webbsidan golfkonferenser.nu är en samlingssida med förslag på konferenser i golfmiljö.

Golf och konferens

Många har insett att en arbetsgrupp på konferensresa inte bara behöver bra konferenslokaler utan även rekreation, tid att umgås och en chans att njuta av ett miljöombyte. Ibland uppstår de mest kreativa idéerna inte i konferenslokalen utan ute på greenen. Därför kan en konferens med golf passa utmärkt. Inte alla konferensanläggningar i Sverige kan erbjuda just golf, men de som gör det, finns samlade på golfkonferens.nu. Bestäm om er arbetsgrupp ska boka en längre konferens med övernattning eller endast en dagsaktivitet. Olika möjligheter finns.

Golfkonferenser i Stockholmsområdet

Det vanligaste upplägget för anläggningar som samarbetar med golfklubbar är olika paketerbjudanden. De innehåller både konferenslokaler, mat och tid på golfbanan.

Exempel på anläggningar listade på golfkonferens.nu som kan erbjuda konferens i golfmiljö i Stockholmsområdet är:

  • Thoresta Herrgård nära Bro Hof Slott.
  • Hooks Herrgård
  • Friibergs Herrgård
  • Krägga Herrgård
  • Körunda

Givetvis finns det ännu fler andra alternativ av golfanläggningar runt om i Sverige. Ett exempel är på Visby, Visby Golfklubb och Kronholmen.

Sverige håller internationellt sett hög standard vad gäller konferenser i golfmiljö. Ofta är anläggningarna belägna i natursköna områden som erbjuder lugn och ro. Vacker arkitektur lockar, då herrgårdar och slott som idag fungerar som konferensanläggningar, byggdes för längesedan och representerar olika epoker.

Tänk på att det är bra att vara ute i god tid med bokningar, främst under golfens högsäsong, då det är populärt att boka.

Webbsidan golfkonferenser.nu är en stor hjälp, när du ska besluta om vilken sorts konferens just ert företag vill åka på.