Har du åsikt om någon artikel vi publicerat? Kanske en idé till artikelserie eller vill att vi ska belysa något specifikt inom träning och hälsa? Skicka gärna ett meddelande. Ni läsare har stora möjligheter att påverka vad vi ska ta upp och hur det digitala magasinet utformas i framtiden. Vi läser alla meddelande och återkopplar i möjligaste mån.

Vi svarar däremot inte på frågor gällande:

Personliga råd – Vill du ha råd gällande din egen träning och vad du behöver göra för att nå dina mål är det en personlig tränare du bör anlita. Är det vikten du kämpar med är även ett besök hos en dietist att rekommendera. Vi skriver en hel del om vikt och motion men ger inte individuella råd. Läs gärna våra artiklar och se om något passar dig. Men vill du ha tydligare hjälp bör du söka hjälp via exempelvis ett gym.

Produkter – I de fall vi recenserar produkter så utgår vi ifrån våra egna åsikter. Det betyder självklart att recensionerna blir formade utifrån hur personen tränar och mår i övrigt. Har du övriga frågor kring en produkt behöver du vända dig till återförsäljaren (ofta nämnd i slutet av artikeln).