Konferens - Kick off

Konferens - Kick off

Kick off handlar om att fira en nystart eller en nylansering av något och det finns en mängd olika aktiviteter som är passande vid en kick off. Vid just en kick off är det vanligt att både anställda och kunder deltar och detta gör såklart att förutsättningarna blir annorlunda än vad de blir vid exempelvis en personalfest eller en konferens.

Låt er inspireras

Det finns så oerhört många fantastiska och inspirerande miljöer runt om i landet och när man tror att man sett allt så hamnar man plötsligt på en ny plast som är minst lika vacker som andra man sett. Sverige kan ju verkligen stoltsera med härliga miljöer då vi har så många olika skiftande landskap på en relativt liten yta så se till att ta tillvara detta.

Kanske är det så att ert företag är i Stockholm och då kan det ju vara passande att ta sig till exempelvis Småland för kick off och kombinera det med att vara ute i skogen och kanske plocka med er lite bär och svamp hem till och med.

Våga sticka ut lite i mängden

Det blir så lätt att man väljer något som känns tryggt, invant och väl beprövat när det kommer till denna slags sammankomster, men om man vågar ta ut svängarna lite mer så kan man ordna med något som blir oförglömligt för alla inblandade. Det finns många roliga tips på nätet att plocka av, så man behöver inte stå utan förslag.

Kombinera nytta med nöje

Se till att sammankomsten präglas av både nytta och nöje så att det blir både effektivt och trevligt för alla inblandade. När ni ändå är i farten kan ni även se till att välja anläggningar som är duktiga på att laga hälsosam mat så att alla deltagare får i sig lite brain food för bättre resultat både för kropp och knopp! På konferensnyheter.nu hittar du senaste trenderna för en lyckad kick och inspiration till aktiviteter.