Konferens på klassiska Lidingö

Funderar du och ditt arbetslag på vart ni ska välja att lägga årets konferens och kickoff? Slipp timmar av googlande för att försöka hitta hypade ställen som är hippa just nu – boka din konferens på klassiska Lidingö istället!

Lidingö är verkligen just det – en klassiskt vacker plats, och även en bra plats för koncentration och även rekreation. Som gäster kan ni till exempel välja att anlända i båt, och hur storstilat och tjusigt känns inte bara en sådan sak? Efter en kort men vacker båtfärd från Stockholms fastland över blankt vatten, är det bara att promenera en kort bit fram till konferensanläggningen.

Det bästa med Lidingö är helt klart dess mångsidighet som plats. Här finns en omedelbar närhet till det actionfyllda storstadslivet, då Stockholm City ligger endast tio minuter från Lidingö. Här finns även en trygg och lugn miljö, som skapad för att uppbåda och bibehålla koncentrationen igenom en hel dag fylld med aktiviteter i konferensrummet. Många konferensanläggningar på Lidingö erbjuder dessutom självklart övernattning, och smidig bokning av både konferensrum och boende, online, men självklart kan du även välja att boka på klassiskt sätt över telefon. Just valfriheten och möjligheterna till att skapa konferenser som passar just din grupp är det som gjort intresset för Lidingös moderna men anrika konferenshotell Blue Hotel till en perfekt av mycket väl vald tillflyktsort för konferenser. Här hittar ni allt man behöver och dessutom inte lång ifrån Stockholm.

Att ha konferens på Lidingö – nära till allt!

Efter en lång dag fylld av föreläsningar eller kanske workshops, finns det fantastiska möjligheter att ta en paus och förlänga steget i något av Lidingös alla grönområden. Eftersom ön är omgärdad av vatten, finns det gott om konferensanläggningar som erbjuder både havsutsikt och även en vackert grön miljö att vila ögonen på, och även förstås att göra utflykter i.

Varför inte börja dagen med en kort men effektiv joggingtur i någon av Lidingös alla vackra parkmiljöer? Naturens klara luft och den vackra miljön gör dig garanterat redo för en dag fylld med allt det konferenser är så bra för: koncentrerad närvaro, samarbete, och möjligheter till innovation! Det är minsann inte alltid det erbjuds tillfällen till att tillsammans i arbetslaget sitta ner och jobba på det samkörda sätt som man gör på konferenser. Att då har nära till en fantastiskt vacker miljö att ta ordentliga pauser i, det är guld värt!

Kanske är det också läge att avrunda dagen med en utflykt till centrala Stockholm, och känna lite på storstadspulsen? Varför inte besöka en restaurang eller bar, för att verkligen få ut det bästa av dagen?