Griffelpennor till griffeltavlor är fantastiska verktyg som kan används för att rita och skriva. Dessa tavlor är utmärkta att använda som till exempel i menyer i företag som säljer mat och/eller dryck. De är snygga och kan därmed fungera som en funktionell inredning. Samtidigt låter de ditt företag få en mer personlig framtoning och behålla fokus på maten och/eller drycken.

En riktigt väl utformad griffeltavla som används som skylt är väldigt estetiskt tilltalande. Därmed kan de på sätt och vis ses som magneter för kunder som är aktiva på sociala medier. Du kan placera ut dessa tavlor som ett slags lockbete för att uppmuntra besökare att fotografera dem och posta inlägg som marknadsför ditt företag. Detta är ett enkelt, effektivt och utmärkt sätt att generera än fler kunder till företaget.

Så skapar du en effektiv skylt med griffelpennor

Undrar du hur man skapar en snygg och effektiv skylt i form av en griffeltavla? Du vill ju få skylten att se riktigt proffsig och bra ut då den är tänkt att agera som företagets ansikte utåt. Kanske har du en kreativ medarbetare som gladeligen skulle åta sig uppdraget att rita på tavlan? I sådana fall behöver du bara tillhandahålla en tavla och ett gäng griffelpennor.

Men tyvärr är det ju inte alltid riktigt så här enkelt att få jobbet gjort. Du behöver dock inte misströsta – du kan dock enkelt göra detta på egen hand. Du går då tillväga så här:

  • Designa en mall på din dator och skriva ut denna.
  • När du har skapat och skrivit ut en design som du gillar vänder du helt enkelt på pappret och gnider lite grafit (ett mjukt kol) på det.
  • Lägg sedan den sidan mot griffeltavlan. Därefter tar du helt enkelt dina griffelpennor och kalkerar över de bokstäver och former som du ser. Du skapar då en kontur på tavlan som du sedan kan fylla i.

När det kommer till att skapa en trottoarpratare bör du hålla det enkelt. Se till så att förbipasserande människor lätt kan uppfatta budskapet. Ritar du istället en meny för inomhusbruk kan du med fördel vara lite mer kreativ och inklduera symboler och former.