Träningsindustrin växer enormt och är en av de branscher som utvecklar sig snabbast i Sverige. Det handlar om allt från digitala innovationer och träningsformer till proteintillbehör och viktnedgång. En miljardindustri som många aktörer vill vara med och dela på.

Samtidigt är diskussionerna livliga inom hälsobranschen vad som egentligen är nyttigt, vilken träningsform som är effektivast och om en diet fungerar eller till och med är farlig.

Oavsett så är det en bransch som är i kraftig tillväxt och år från år lägger svenskarna allt mer pengar på träning och hälsa. Det är denna bransch som vi följer och rapporterar om på Bizinformation.se.

Vad du kan förvänta dig…

På Bizinformation kan du ta del av nyhetsflödet inom tränings- och hälsoindustrin. Vi fångar upp nyheter som andra tidningar skrivit om och presenterar utifrån ett tydligt hälsoperspektiv. Här kommer även debatten att vara levande kring vad som är hälsofrämjande och vad som kanske bara är en trend som snart är förbi. Framförallt handlar det om att låta aktörer från flera sidor få vara med och lyfta sin åsikt.

Träningsformer kommer och går och hur du tränar förändras över tid. Följ oss och följ med på den utvecklingen som sker både i Sverige och internationellt. Förhoppningsvis ska vi kunna inspirera till bättre träning och ett bättre mående.